014 51 50 05


Beste reiziger,

 

Welkom op onze website ontworpen voor zij die houden van prachtige stranden, fijne klassevolle hotels en lekker eten. Ook honeymooners zullen versteld staan van wat wij allemaal voor extra's aan hen kunnen bieden. Trouwen in het buitenland het kan allemaal, vraag ons gerust om meer informatie: info@droomstranden.be



Droomstranden.be, Srilanka-direct.be, Bali-direct, Usa-online, Travelexperience en D-Tours zijn allemaal voor 100% in Belgische handen en worden geleid door Dave De Backer, geboren te Deurne in 1972 en opgegroeid te Boom. Werkt in toerisme sinds 1994 en begon zijn zelfstandige activiteiten in juli 1996 met de start van de reisketen D-Tours met filialen te Grobbendonk, Wilrijk, Heist Op Den Berg en Deurne. Aan de start van de touroperating afdeling Travelexperience, welke onder brochure vorm te verkrijgen is in de betere Belgische reisbureau's, ging meer dan 2 jaar voorbereiding aan te pas. Producten van Travelexperience zijn USA, Canada, Hawaii, Bahama, Sri Lanka en Indonesië. Daar het tegenwoordig niet meer denkbaar is om online niet aanwezig te zijn, creëerden wij verchillende gespecialiseerde websites, tevens een handig hulpmiddel voor onze partners reisagenten om hun te ondersteunen bij de verkoop.

De garantiedekking wordt voorzien door het Garantiefondsreizen, tevens zijn wij aangesloten bij Toerisme Vlaanderen en respecteren wij de regels van de Geschillen Commissie reizen. De Bvba D-Tours waaronder de andere merknamen vallen is een gezond en financieel sterk bedrijf, cijfers zijn vrij op te vragen bij de Nationale Bank.

Uw garantie voor geslaagde vakantie, zonder zorgen!!!

U kan ons team bereiken op 014/51.50.05 of info@droomstranden.be

Wij beschikken over een eigen IATA-vergunning (082 12 061), welke ons toelaat tegen de meest voordelige tarieven vliegtuigtickets te boeken, wijzigen en uit te schrijven.

Wij werken op afspraak en dit van maandag tot zaterdag tussen 09u30 en 21 uur, komt u graag langs graag eerst een seintje of een mailtje daar wij graag onze tijd voor u nemen



Ontdek ook...
Info en reservaties:
014/51.50.05

Ma-vr:    9u30 - 18u
Za: enkel op afspraak

info@droomstranden.be